POLICE
PUBLIC
CALL
BOX

Köszöntő

tumblr_m6i2wn7nBa1rr7c36_large

Sok szeretettel üdvözlünk minden erre tévedő whoviant és (még) nem whoviant. Jelenleg épp a Doctor Who Hungary oldalán barangolsz. Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy téren és időn át utazva összegyűjtsük nektek magyar nyelven a friss hírek kedvenc brit sci-fi sorozatunkkal kapcsolatban.

Van szerencsém bejelenteni, hogy oldalunk a mai napon hivatalosan is megkezdte működését, így az elkövetkező napokban naponta frissülő új hírmorzsákkal szolgálunk számotokra. Kövessétek velünk a sorozatot, annak friss részeit, a kapcsolódó híreket, pletykákat és hivatalos bejelentéseket vagy csak olvassátok vissza a régi epizódokkal kapcsolatos információkat.

Szeretnénk lehetőséget biztosítani továbbra is arra, hogy beküldhessétek a felirataitokat régi vagy akár az új részekhez kapcsolódóan, valamint fordítók jelentkezését is várjuk; akik úgy érzik szívesen segítenének és elég jó angoltudással is bírnak ehhez, keressenek meg minket facebookon privát üzenetben! Minden segítséget hálásan fogadunk!

Az oldalon fan szekció is üzemel, így mindenféle rajongói munkát – legyen szó fanfictionről, videóról vagy csak házilag barkácsolt tárgyakról -, whovian relikviát megörökítő fotót közzé teszünk, amennyiben küldötök nekünk ilyesmit. Továbbá kezdetét vette az első DWhungary találkozó szervezése is, erről hamarosan külön posztban értesülhettek! Érdemes figyelni tehát a hírek szekciónkat!

Szeretnék néhány szót ejteni most a szerkesztőkről. Jelenleg az oldal üzemeltetéséért felelős Doktoron kívül ketten visszük a Kurátorral az oldalt, már ami a tartalomfeltöltést illeti. Minket a Dalec Corporationös podcastekből és szinkronokból már jól ismerhettek, legalábbis hang ügyileg, mint Rose Tyler/Bad Wolf/Pillanat és 4. Doktor/Kurátor.

Oszd meg másokkal is!

Szerző:

The Moment

Email: badwolf {csiga} doctorwhohungary {ponty} hu