POLICE
PUBLIC
CALL
BOX
Little-Big-Planet-Doctor-Who-12th-Doctor-Costumes

Jó hír a PS tulajoknak

Doctor Who ihletésű DLC jön a Little Big Planet 3-hoz.
Sőt, ami azt illeti, ehhez a kis ügyességi platformerhez (ami ha jól tudom, a PlayStation 3-ra és 4-re jelent meg) már le lehet tölteni az első karakter csomagot, ami a Doctor Who-ból merít.

Ez az első DLC a tizenkettedik Doctort, Clara Oswaldot, a félarcú embert a Deep Breathből, a Skovox Blitzert (A Gondnok epizód) és Dalekokat tartalmaz.

Little-Big-Planet-Doctor-Who-11th-Doctor-Costumes

December 8-án érkezik a második karakter csomag, amely a tizenegyedik Doctort, Amy Pondot, a Silencet, Sontárokt és Weeping Angeleket rejt majd.

Little-Big-Planet-Doctor-Who-10th-Doctor-Costumes

December 15-én a Tizedik Doctort, Rose Tylert, Cybermaneket, Oodokat és Tardist kapunk majd a játékba a pénzünkért.

Little-Big-Planet-Doctor-Who-4th-Doctor-Costumes

És végezetül a negyedik Doctoros éra sem maradhat el. December 22-én, ami magától értetődően a Negyediket rejti majd magában Sarah Jane Smithel, Davrossal, Nimonnal és K-9-cel.

Sajnos arról, hogy mibe kerül, nem tudok pontosan nyilatkozni, mert árfolyam függő. Maga az alapjáték 6-7000 forint között mozog, a DLC pedig (egy pofátlan bőrlehúzás), 1500-3000Ft közötti összeg. Nem rossz játék, de mindenkinek el kell döntenie magában, hogy megéri-e neki azt a háromezer forintot, hogy ezúttal a Doctorként kalandozhassa végig a pályákat.

[stream provider=youtube flv=RhATKkvM8Go embed=false share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false responsive=16:9 /]

Oszd meg másokkal is!