POLICE
PUBLIC
CALL
BOX
Peter-Capaldi-San-Diego-Comic-Con-July-2015-by-Gage-Skidmore

Ő a Doctor, de vajon meddig?

Peter Capaldi 2013-ban csatlakozott a Doctorok sorába, a The Day of The Doctorban nyújtott meglepetésszerű vendégszerepével, jóval azelőtt, hogy az első időszerű feltűnését elkezdték volna forgatni a The Time of The Doctor című részben.

A színész pedig most elhintett nekünk pár mondatot:

“Ez lehet az utolsó évem. Ijesztő. Szeretem a Doctor Who-t, de ez csak egy aprócska elkülönült sziget, én pedig szeretnék mást is csinálni. Eljön az idő, amikor ennek is vége. De ezt már akkor tudtam, amikor belekezdtem.”

Majd hozzátette:

“Már gondolkozom a regenerációs jelenetemen a forgatás díszletein kívül. Ilyen az én borzalmas melankolikus természetem. Amikor elfogadod ezt az állást, tudod, hogy el fog jönni majd a nap elkerülhetetlenül, amikor azt kell mondanod, viszlát.”

De vajon tényleg ez lesz a leköszönő évada? Még nem tudni. Az bizonyos, hogy a következő évadot 2016 májusában kezdik forgatni, és a pletykák szerint az első epizód a karácsonyi különkiadás lesz. Arról pedig végképpen nincs fogalmunk sem, ha regenerációra kerül a sor végre, női színész kapja-e meg a szerepet. Alex Kingston, aki a sorozatban River Songot játssza, így nyilatkozott az ügyről:

“Csak úgy érzem… – remélem a nők nem fognak megutálni ezért – a Doctornak férfinak kell lennie. Ámbár elég érdekes lenne River számára, ha egyszer csak nő lenne.”

Steven Moffat viszont egyenesen azt nyilatkozta:

“Korai még erről beszélni. Jelenleg még az új útitárs válogatását sem tartottuk meg.”

Oszd meg másokkal is!