POLICE
PUBLIC
CALL
BOX
screen-shot-2016-10-07-at-125514-pmpng-png

2016-os Karácsonyi Különkiadás: The Return of Doctor Mysterio

The Return of Doctor Mysterio avagy Doctor Mysterio visszatérése. Ezt a címet kapja a legújabb, 2016-ban a nézők elé táruló karácsonyi különkiadás. Lent látható a trailer, amit feliratoztunk Nektek, és ha a BBC által kiadott közlemény fordítása is érdekel Titeket, kattintsatok a tovább gombra!

Kérlek várj, amíg a videó töltődik…

Most Karácsonykor a Doctor összefog egy képregényhőssel New Yorkban, egy heroikus különkiadásban, amit Steven Moffat írt, melynek címe “The Return of Doctor Mysterio”, azaz Doctor Mysterio visszatérése.

A családi kedvenc Karácsony napján kerül adásba, ahol Peter Capaldi a Doctor szerepében fog össze Charity Wakefielddel (Wolf Hall, The Player), aki egy nyomozóriportert játszik, és egy szuperhőssel, hogy megmentse New Yorkot a halálos idegen fenyegetéstől.

Steven Moffat, forgatókönyvíró és rendező a következőt mondta: “Mindig is szerettem a szuperhősöket, és a mostani karácsonyi Doctor Who ebbe a világba ássa be magát. A kedvenc szuperhősöm Clark Kent. Nem Superman, hanem Clark Kent!”

Justin Chatwin (Orphan Black, War of the Worlds), aki Grantet játssza el a különkiadásban, a következőt mondta: “A Doctor Who csodálatos csapatával dolgozni az egyik legmókásabb és leggyümölcsözőbb projekt, amiben valaha részt vettem.”

Matt Lucas (Nardole) szintén csatlakozik a csapathoz Adetomiwa Edun-nal (Lucifer, Bates Motel), Aleksandar Jovanovic-cal és Logan Hoffman-nal egyetemben.

A 60 perces Doctor Who karácsonyi különkiadás a BBC One tévécsatornán lesz látható. Steven Moffat írta, a producerek Brian Minchin és Peter Bennett, a rendező pedig Ed Bazalgette (Poldark). Cardiffban, a BBC Wales Roath Lock Studios-ban lett forgatva.

Oszd meg másokkal is!

Szerző:

Emphus

Email: admin {csiga} doctorwhohungary {ponty} hu