POLICE
PUBLIC
CALL
BOX
ChristopherEcclestone_cikk

Christopher Eccleston visszatér!

Ma a Big Finish Production bejelentette, hogy visszatér a várva-várt Christopher Eccleston 9. Doctoros szerepéhez, egy vadonatúj audio kaland formájában.

Először látva képernyőn 2005-ben, Christopher Eccleston 9. Doctora bemutatta a rajongók egy új generációjának a Doctor Who sorozatot.
Most visszatér, egy új 12 részes FANTASZTIKUS audio kaland sorozatával térben és időben, négy dobozkészlet kiadásával, kezdve az első kötettel, 2021 májusában.

Christopher Eccleston elmondta:

Izgalmas lesz 15 év után újralátogatni a 9. Doctor világát, életet visszaadni egy karakternek, akit imádtam eljátszani.

Sztori szálakat, írókat és a mellékszereplő gárdát egyelőre titok alatt tartják, de az biztos, hogy az új Doctor Who audio kaland is egy igazi életútnak ígérkezik.

A Big Finish elnöke, Jason Haigh-Ellery mondta, hogy:

Először csak egy rajongó találkozón beszéltem Christopher Eccleston-nal a szerephez való visszatéréséről, idén Februárban. Mondta is Chris, hogy mindig szívesen találkozgatott a rajongókkal, és külön örült annak is, hogy a Doctora még mindig szívvel emlékezetes maradt a körükben – és izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a Big Finish családjához, ahogy felfedezzük a 9. Doctor új kalandjait.

Nicholas Briggs, a Big Finish kreatív rendezője hozzátette:

Chris-el dolgozni nagyon különleges alkalom volt számomra. Gyakorlatilag vele kezdődött a Doctor Who tv-s karrierem. Szóval írni és rendezni neki történeteket rendkívül izgalmasnak ígérkezik. Ő egy nagyon erőteljes színész, és csodás lesz vele újra dolgozni.

A rajongók most már elő is rendelhetik világszerte ezt a négy kötetet, amik elérhetőek három formátumban is – gyűjtői kiadású CD-ben, digitálisan letölthető verzióban és limitált változatos, háromszoros vinyl csomagban – csakis a Big Finish weboldalán.

A Doctor Who 9. Doctor kalandjainak mind a négy kötete meg fog jelenni 4 lemezes gyűjtői kiadású dobozos készletként, de lesz lehetőség letölthető formában beszerezni csakis három audio kalandot, beleértve egy extra tartalommal, benne néhány kis kulisszatitokkal.

Ez a cikk egy fordítás: https://www.doctorwho.tv/news/?article=christopher-eccleston-big-finish

Oszd meg másokkal is!