POLICE
PUBLIC
CALL
BOX
Class - casting announcement

Class spin-off első két rész szinopszisa

Október 22-én, idén kerül adásba a Class spin-off első két része, és maga a minisorozat 8 részt fog összesen tartalmazni. Korábban már közöltünk róla feliratozott videót, most a tovább gombra kattintva az első két rész szinopszisát is elolvashatjátok.

A szinopszis-fordítások előtt megjegyeznénk, hogy az írók bevallottan tinédzserekre és drámára helyezik a hangsúlyt, így ennek helyén kell kezelni a mini-sorozatot.

For Tonight We Might Die – Mára Talán Meghalunk

Új év indul a Coal Hill Academy-ben (Szén Domb Akadémia, de neveket nem fordítunk), a diákok az őszi szalagavató bálra készülődnek. Mikor az óriási Shadow Kin (Árnyék Törzs) megtámadja az iskolát, négy amúgy független diák kell összefogjon, hogy legyőzzék őt.

Charlie, April, Ram és Tanya a fizika tanárukkal karöltve (Miss Quill) kapják meg a hatalmas felelősséget egy misztikus idegentől, akit csak “Doctor”-ként ismernek: hogy oltalmat nyújtsanak a rémálmok szülöttei elől, akik semmi mást nem akarnak, mint hogy utat találjanak a Földre és elfoglalják azt.

És ez a portya még csak a kezdet…

The Coach With The Dragon Tattoo – Az Edző a Sárkányos Tetoválással

A bálon történt tragédiák után Ram rendkívül feldúlt, és magára hagyja három társát, miközben a megváltozott körülményekkel küzd. A focipályán próbálja feldolgozni a történteket, amikor úgy gondolja, szemtanúja annak, ahogy élve megnyúznak valakit, meggyőződése, hogy megőrült.

De amikor Tanya, Charlie és April szembesül azzal, hogy egy borzalmas, hatalmas, bőr-nyúzó sárkánnyal van dolguk, tudják, hogy támadás alatt állnak. A csapat muszáj, hogy összetartson a szörny elleni harcban, hogy biztonságban tudják Coal Hillt.

Oszd meg másokkal is!

Szerző:

Emphus

Email: admin {csiga} doctorwhohungary {ponty} hu