POLICE
PUBLIC
CALL
BOX
927465_1539162536317611_2091839810_n

Doctor Who rajongói találkozó

Hát igen ez megtörténik. Visszavonhatatlanul, ahogy haladunk előre az időben, és végéhez közeledik lassacskán ez a szép hosszú meleg nyár, eljön az idő, amikor szólítjuk a magyar Whovian közösséget: Gyertek, ismerjük meg egymást, és érezzük jól magunkat mindnyájan.

A Facebook eseményhez katt ide!

Mit kell tudni a programról eddig?

Az időpont: 2016. augusztus 13, szombat. Gyülekező délután 13:00-tól a lentebbi megnevezett két helyszínen. (A BarCraft maga csak 14:00-kor nyit, ezért oda 13-ra nem érdemes menni, csak 14-re vagy kicsit utána.)
A helyszín: BarCraft esport bár Budapest Ferenc körút 34.
Mibe fog ez nekem kerülni?: A találkozót megpróbálom mindenki pénztárcájához igazítani, így belépőt vagy hasonlókat nem fogunk szedni.

Ugyanakkor a BarCraft tulajdonosai szívesen látnak minket, és biztosítják a helyszínt, (Külön erre az alkalomra készülnek Doctor Who koktélokkal, alkoholossal és alkoholmentessel egyaránt), így kérnék mindenkit hogy a saját pénztárcájához mérten honoráljuk őket azzal, hogy mindenki fogyaszt valamit, ezt mindenki maga döntse el, ő mit enne, inna és mire van költségvetése.

Továbbá a felutazásod költsége is ott van. Tudom, igazságtalan, hogy a vidékieknek mint jómagam is, sok sok plusz ezer forintba kerül az oda vissza út, de van egy hónapunk spórolgatni rá.

No de hogy találunk oda?: A helybéli lakosok nyilvánvalóan könnyedén meglelik az oda vezető ösvényt, a vidékieknek pedig az a jó hírünk, hogy mind a Nyugati, mind a Keleti pályaudvarnál lesz egy-egy gyülekezési pontunk, ahonnan közösen megostromolhatjuk a helyszínt. A Whovianok pedig megismerik egymást, ha már többen vannak.

Részletek a gyülekezőről a FB eseménynél: KATT IDE!

Mi is lesz ott?: Elsősorban, amire számítunk, azok Ti vagytok. Megismerjük egymást, beszélgetünk. Kötetlenül kivesézzük a Doctort, a kalandjait, kedvenc részeinket, pletykákat, teóriákat cserélgetünk.
No de lesz azért más is. Mint korában írtam lesznek Doctor Who-s koktélok. Szeretnénk tartani egy kvízt is, ahol a helyes megfejtők között kisorsolunk egy-két csekélységet, aminek talán minden Whovian megörülne.
Bár valószínűleg meleg lesz, az igazán elszántak között jelmezversenyt is tartunk, ahol a ti szavazataitok alapján a legjobb Cosplayert szintén egy Whovian ajándékkal lepjük meg.
Sok pénzt kerestél a nyáron és nem tudod mit is kéne kezdened vele? Jön Whovian barátod vagy barátnőd születésnapja? Még nincs szonikus csavarhúzód? A FANTASMANIA webáruház kihozza nektek a Doctor Who-s árukészletét, és hozzájuthattok Whovian ereklyékhez, vagy ajándékokat vásárolhattok Whovian ismerőseiteknek.
Továbbá szeretnénk újra rögzíteni a Doctor Who 500 Miles Magyar rajongói megfelelőjét. (Ehhez egy jó minőségű kamerát is keresünk, ha van valakinek, kérjük írjon.)

Mit kell hoznom?: Sajnos nekem csak két darab tollam van itt az asztalomon, így a kvíz kitöltéséhez ajánlatosnak tartok hozni legalább egyet magatokkal. Ne felejtsétek odahaza a jókedveteket, magatokat és Whovian ismerőseiteket. Hozd magaddal ereklyéidet, és érezzük jól magunkat egy barátságos környezetben Whovian barátaink körében.

Oszd meg másokkal is!