POLICE
PUBLIC
CALL
BOX
dw

Hírek

S ím, beszereztem és összeraktam az új PC-t. Tudom, lusta disznó voltam, írhattam volna korábban, de az új PC-t meg kellett dolgoztatni előbb. Bár lényegesen nagy hírek nem történetek, azért csemegézgessünk egy kicsikét, és néhány fun factet is hoztam.

1) Elkezdték forgatni a Class című spin-off sorozatot.  Korábban már írtunk róla, de most már tudjuk a szinopszist is, miszerint, a Doctor túl sokat járt a Coall Hill-i iskolában, s ezzel meggyengítette ott a tér és idő szövetét, amin keresztül ellenséges lények akarják majd elfoglalni a világot, vagy legalábbis átjutni a “fal” túloldalára.
2) Peter Capaldi elárulta, hogy a számára legtöbbet feltett kérdés az ölelkezéssel kapcsolatos, és nevetve árulta el, hogy valójában semmi baja vele.
3) A FilmBox csatornákra jön a Doctor Who a 9. évadtól magyar szinkronnal (a részletek még nem ismertek).
4) Alakul az offline élet, hamarosan részletekkel is jövünk. Igen, lesz találkozó, és már nagyon körvonalazódik.
5) A Doctor Who leggyakrabban ismételt szava az “EXTERMINATE” lett. Legtöbbet Tennant időszakában használták, 83 alkalommal, míg a műsor teljes ideje alatt 514-szer hangzott el.
6) Ha le szeretnéd darálni a sorozatot még a nyár beállta előtt megteheted, ugyanis összeszámolták, hogy szünettartás nélkül, 28 napba 7 órába és 50 percbe kerülne egy ültő helyedben végignézni az egész sorozatot, amely nagyjából egy teljes Februári hónapodba kerülne. Jó maratonozást.

Oszd meg másokkal is!