POLICE
PUBLIC
CALL
BOX
runaway

Doctor Who: The Runaway VR játék

Az ugye mindenkinek megvan, hogy van Steamen egy ingyenes Doctor Who VR játék? Ha nem, akkor legyen. Nem egy nagy durranás, de amúgy aranyos. Ha esetleg van VR headseted, szerintem érdemes meglesni. Ha nincs, ezért viszont semmiképp ne vegyél. Még pár ezer forintos cuccot sem, amibe telefon lehet rakni. Miért?

Mert nem egy nagy durranás az egész. Kb. 15 perc a teljes játék, és nagyon játékmenet nincs is benne. Inkább egy visual rövid történet. Mert amúgy meglepően jól néz ki. Lehetnének kicsit nagyobb felbontásúak a textúrák, főleg a távolban lévőek, de szép amúgy. Nagy kár, hogy mozogni nem lehet benne, csak egy helyből tudjuk nézni, így nem tudjuk bejárni még a TARDIS-t sem.

A hang cserébe egész jó. Mármint halljuk Jodiet végig beszélni nagyjából, van pár ilyen-olyan hangeffekt. Ez sem nagy durranás, de ahhoz képest jól össze van rakva, igényes.

A játékmenet… nem nagyon van. Kapunk egy sonicot a kezünkbe, amivel az egész 15 perces dologban egyszer a TARDISt kell irányítani, egyszer játékokat kell a levegőbe emelni, és egyszer meg valami szerkezet fölösleges energiáját kell átirányítani a TARDIS-ba, hogy ne töltődjön túl. Egy helyben állva. Egyik sem nehéz, de amúgy mind a három aranyos. Főleg a TARDIS irányítása, az nem is volt rossz.

Összességében közepesen unalmas, cserébe rövid. Ingyenes, úgyhogy nem panaszkodhat senki.

Oszd meg másokkal is!

Szerző:

Emphus

Email: admin {csiga} doctorwhohungary {ponty} hu