POLICE
PUBLIC
CALL
BOX
christmas-special-2015-river-doctor-570x380

River Song visszatér a karácsonyi különkiadásban

A castinghoz hozzáadták Greg Daviest mint King Hydroflax, valamint Matt Lucast mint Nardole.

Közben Moffat már beszélt a Radio Timesnak újra és megerősítette a további részleteket.

~Hogy miért döntött úgy, hogy River Songot visszahozza: “Épp csak most vesztettük el Clarát; így nem akartam egyenesen egy új társat behozni. Őszinte leszek, én azért hoztam River Songot vissza, mert azt gondoltam fennállt a lehetősége, hogy már sosem írhatom újra a sorozatot, szóval ez lenne az én búcsúm a Doctor Whotól.”

~Hogy a 12.-kel való párosítás hogy működik: “Ez furcsa, mert ők most, a mi emberi értelmünk szerint a tökéletes pár. Mindketten szexi, idősebb emberek. Ez mindig is kissé furcsa volt korábban Matt Smith-szel. Most; igen, ők már valóban házasok. Működik.”

Moffat hozzátette azt is: “Ha te régóta rajongója vagy a sorozatnak, akkor érdekes lehet; mert már egy csomó szó esett a Doktor és River dicsőséges évéről, de még sosem láttuk őket. Végre itt látjuk őket mint Mr. és Mrs. Who, akik erejük teljében vannak. Nagyon jó móka.”

~Hogy mikor és hol helyezkedik el ez River életében: “Nem igazán számít, de azok számára, akiket érdekel ez, azonnal a The Angels Take Manhattan [2012] című rész után van. River most látta Matt Smith doktorát amint az elveszíti Amyt és Roryt, és nyilvánvalóan még a The Name of the Doctor [2013] című rész előtt van, mert ő abban halt meg.”

Eredeti cikk / forrás (angol)

Oszd meg másokkal is!

Szerző:

The Moment

Email: badwolf {csiga} doctorwhohungary {ponty} hu