POLICE
PUBLIC
CALL
BOX
landscape-1510232891-14660920-low-res-doctor-who-series-11

S11E01 rész szinopszisa – Az égből pottyant nő

The Woman who fell to Earth – Az égből pottyant nő az első rész címe.

Mikor a nézők utoljára látták a Doctort, éppen kizuhant TARDISából, tehát itt az ideje, hogy földet érjen. Ezúttal minden más, hiszen a Doctor vasárnap esténként érkezik, október hetedikétől kezdve.

A show történetében soha nem fordult még elő, hogy egy egész évadot vasárnapra tegyenek. Ez az év egy teljesen új korszakot jelez, új Showrunnerrel, új Doctorral, új barátokkal és egy rakás új szörnnyel – így tehát teljesen beleillik a képbe, hogy az új Time Lord új időzónában landoljon a BBC ONE-on.

A showrunnel, Chris Chibnall szerin:

„Új Doctor, új otthon! Jodie Whittaker Doctora kész berobbanni a vasárnap estékbe – ezzel sokkal izgalmasabbá téve a hétvégét. Legyen kész mindenki leckéje, válogasd ki a hétfői ruhákat, és fogj egy kis különleges pattogatott kukoricát, telepedj le a tévé elé az egész családdal egy kis vasárnap esti kalandra térben és időben. (Továbbá told el kicsit a kanapét a faltól, hogy a nagyok elrejtőzhessenek mögötte az ijesztő részeknél.) A Tizenharmadik Doctor aláhull az égből, és hatalmas robbanás lesz.”

A BBC Content igazgatója, Charlotte Moore így nyilatkozott: „Chris Chibnall-lal a kormánynál, Jodie Whittakerrel mint új Doctorral a show egy teljesen új korszakának hírnökei vagyunk, helyesnek érzem tehát, hogy a sorozat új otthona a vasárnap este, így a BBC One őszi műsorának szívében szerepel.”

A Showrunner, Chris Chibnall jegyzi a teljesen megújult sorozat legelső részét, melynek címe „Az égből pottyant nő”. A Doctor tehát úton van, így csak idő kérdése, hogy a nézők az őszi időszakban élvezhessék az e világból való elragadást.

Eredeti cikk a BBC-n

Fordította: Varga Réka

Oszd meg másokkal is!

Szerző:

Emphus

Email: admin {csiga} doctorwhohungary {ponty} hu