POLICE
PUBLIC
CALL
BOX
silence-cover

Nagy a csönd…

Rettentően kevés érdemleges hír történik mostanában a Doctor Who háza táján, de azért szemezgessünk pár aprósággal.

1. Peter Capaldi még mindig iszonyatosan jó fej, és imád Doctor lenni. Legutóbb Rachael Stottot lepte meg némi aprósággal. A hölgy képregényrajzolóként keresi a kenyerét, és több alkalommal dedikált már a sorozattal kapcsolatban is. Elküldött egy rajongói levelet Capynek, akitől meg is jött a válasz küldemény. A hölgy visszakapta a saját rajzát a következő üzenettel:
“Rachelnek: hihetetlenül jó művész vagy. Köszönöm, hogy olyanná formáltad a Doctorom, amilyen. Sosem tudhatod, hogy mekkora szerepet játszottál ebben. Sok-sok szeretettel, Peter.”

peter

2. Moffat tudomásunkra adta, miért is távozik:

“Azért megyek, mert úgy érzem, itt az ideje, hogy távozzak. Már olyan régóta csinálom ezt, hogy úgy érzem, most már itt az ideje valaki másnak is belekezdenie. És nekem is itt az ideje, hogy belekezdjek valami másba.”

“Hogy őszinte legyek, már majdnem elmentem az előző évad végén, azután körülnéztem, ki is következne utánam, megnéztem mivel foglalkozik Chris, majd úgy döntöttem, jobb, ha még itt maradok egy évig, egy utolsó körre. ”

“Végül is az az oka, hogy az ember végül úgy dönt, ott hagyja a Doctor Whot – mint mindannyiunk esetében, mind szeretjük a Doctor Whot, de végül mégis mindannyian otthagyjuk – az az egész év egybe véve. Tele vagyunk haknikkal, fellépésekkel. Ráadásul nagyon keményen kell dolgoznod az időd legnagyobb részében.”

3. Végül egy hír, a Wizard World conventionről, New Yorkból. A rendezvény Áprilisban lesz megtartva. Az egyetlen ok, ami miatt ez meglehetősen érdekes infó lehet, az az, hogy Tennant és Smith is jelen lesz, ami nyilvános rendezvényen, hogy ketten együtt vannak, talán a legelső alkalom lesz. Vuhúúúú! És vehetsz jegyet, hogy lefogózkodj velük. Hogy mi? Bizony ám. Egy sima képre való jegy 150$-ba megközelítőleg 42.000 Ft-be kerül, míg egy olyan kép, ahol mindkét Doctor ott van, és aláírva is vannak, azok előreláthatólag 850$ -t fognak kóstálni, megközelítőleg 235.000 Forintnak megfelelő összeget. Szóval ha szeretnétek közös fotókat aláíratva szerezni, jobb ha elkezditek tömni a malacperselyeket. Persze azoknak a rajongóknak, akiknek vékony a tárcájuk, lesznek más színészek is a sorozatból kisebb költségvetéssel, de legyünk őszinték, ki az aki nem arra vágyik hogy a Doctorral legyen közös képe?

4. Ha pedig költségvetés, akkor kis offline részleg következik. Erősen dolgozunk a találkozó lehetőségein, találtunk egy helyszínt, ami megfelel, már megvan az árajánlat rá, egész napra, már tárgyalásokat kezdeményeztünk esetleges programokra. Hamarosan több részletet is megosztunk. Addig is legyen szép napotok.

Oszd meg másokkal is!