POLICE
PUBLIC
CALL
BOX
Doctor Who, Season 9

Megjelenési dátumok (DVD, Blu-Ray)

Már régen el is feledkeztünk a kilencedik évadról, olyan régen lement, de ha frissíteni szeretnétek belőle a memóriátokat, íme a megjelenési dátumok:

A 9. évad DVD megjelenései a következő időszakokra vannak bejelentve:

Az egyesült államok területén: 2016 április 5-én kerül forgalomba.

Európában, Japánban és úgy a második számú régióra tekintve 2016. március 7-én lesz lehetőségünk a boltokban a kosarunkba helyezni a kilencedik évadot.

Míg Ausztráliában, Új-Zélandon és Latin Amerikában 2016. március 9-én fog debütálni a DVD megjelenés.

Ezen DVD/Blu-ray megjelenés a következőket tartalmazza eddigi tudásunk szerint: 14 epizódot, beleértve a Last Christmas és a The Husbands of River Song epizódokat is. A DVD pakk 7 lemezes formában fog napvilágot látni, míg a Blu-ray 6 lemezzel fog büszkélkedni. Mindkét változatra 16:9-es képarány fog kerülni, valamint angol felirat bizonyosan lesz az összes régióban a lemezeken.

Milyen különlegességeket kaptok az évadon kívül?

– Kommentárokat az Under the Lake, a Before the Flood, a The Woman Who Lived és Sleep No More epizódokhoz.
– A 9. évad előzeteseit, a The Doctor’s Meditation minizódot, valamint némi előzetest. (Minizód: olyan epizód, ami nem büszkélkedhet egy teljes értékű epizód hosszával, de a Canonhoz kapcsolódik. (Canon = fő történetszál))
– Törölt jelenteket.
– 8. évados visszatekintőket.
– A 2015-ös San Diegó-i Comic Con panel felvételét.
– Egy interjút Peter Capaldival és Jenna Coleman kisasszonnyal, amit Wil Wheaton készített.
– Valamilyen extrákat speciálisan a dupla részekhez (ezt meglepetésnek tartogatják, nem árultak el róla többet).
– 6 db kis dokumentumfilmet.

Jelenleg már kapható két részre bontva a BBC shopban a sorozat. DVD verzióban a teljes évad jelenleg 13.400 ft-ot kóstál + kiszállítási díj, míg a Blu-ray 16.200 ft + csomagolásba kerül.

Viszont, ha türelmesek vagytok, és a teljes pakkot várjátok, akkor előrendelve a teljes évad Blu-rayen 14.000 ft + postaköltség, míg a DVD megjelenés 13.000 ft lesz. (Valamint jelezném, hogy a fentebb említett extrákat csak a teljes pakk tulajdonosok fogják tudni élvezni.)

Arról, hogy a kilencedik évad zenei anyaga mikor fog megjelenni, még semmiféle felvilágosítást nem adott a BBC, de amint megtudunk róla valamit, jelezni fogjuk.

Oszd meg másokkal is!