POLICE
PUBLIC
CALL
BOX
p02clcff

Sok sok információ

Charlotte Moore, a BBC One vezére megosztotta velünk, mi is járt a fejében, amikor kitalálták a 10. évad dátumozását. Valamint lejjebb pár aprócska részlet, amik kiderültek a jövőbeli tervekről.

“Határozott ütemtervem van Steven végső nagy évadára, 2017 tavaszára, hogy összehozza a nemzeteket, ami a csatornának egy nagy eseménye lesz. 2016 elkényeztet minket nemzeti pillanatokkal, beleértve az Európa Bajnokságot és az Olimpiát, én pedig szeretnék visszatartani valami nagyot a 2017-es esztendőre is. Esküszöm meg fogja érni a várakozást.”

Chris Chibnall-lal kapcsolatban pedig ezt nyilatkozta:

“Ha már itt tartunk, szeretném megragadni a lehetőséget, hogy üdvözöljem Chris Chibnall-t, a nagyszerű és tehetséges írót, aki ha jól tudom, hozni fog valami nagyon különlegeset, hogy felrázza kicsit a Show-t. “

Most már megerősített tény, hogy idén nem kapunk új évad a Doctor Who-hoz, az új showrunnert pedig nem fogjuk megismerni 2018-ig, valószínűleg.


 

Apróságok:

Steven Moffat elhintette az információmorzsát, hogy nagy erőkkel keresnek egy olyan helyszínt, ami megfelel az ősi díszletekhez. Arra vonatkozóan, hogy milyen ősi díszletekről volna szó, nem adott bővebb információt.

Úgyszintén a showrunner  fejezte ki örömét azzal kapcsolatban, hogy a 9. évadban voltak dupla epizódok, és elhintette, hogy valami hasonlót várhatunk a 10. évadra is.

A fejesek azon agonizálnak mindeközben, hogy ha a sorozat új showrunnert kap Chris Chibnall személyében, meg kellene neki engedni, hogy kaphasson egy új Doctort, és ne hozott alapanyagból kelljen dolgoznia.

Mark Gattis gratulált Chris kinevezéséhez, és örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy jó kezekbe került a sorozat.

A Class című spin-offal kapocsaltban Peter Capaldi azt nyilatkozta, hogy még nem kérték fel egy esetleges vendég szerepre, holott a forgatások már nagyban zajlanak.

Elindultak pletykák is, miszerint Catherine Tate visszatérhetne útitársnőként, A big Finish ugyanis három audiokönyvet szeretne a színésznővel és Tennanttal májusban kiadni. A színésznő viszont a kérdésekre úgy válaszolt, hogy örülne, de nagyon nagy eséllyel nem fog visszatérni.

Utolsó hírünk pedig, hogy Capaldi úgy gondolta, ráér megborotválkozni a következő évad forgatásának kezdetéig, úgyhogy megnövesztette a szakállát, de azért a tizedik évadra megborotválkozik. Capaldi szakáll

Oszd meg másokkal is!